Răspuns :
Răspuns:
În poezia Otiliei Cazimir, primăvara își desfășoară frumusețea sa delicată și vibrantă, colorând tabloul cu tonuri proaspete și luminoase. În mijlocul acestui peisaj, pot vedea un câmp vast acoperit de iarbă verde crudă, strălucind sub razele calde ale soarelui. Florile își deschid petalele gingașe, înfiorând vântul ușor ce le mângâie, iar păsările cântă cu veselie în crengile înflorite ale copacilor înmiresmați.
În inima acestei scene fermecătoare, simt bucuria și optimismul crescând în mine, ca și cum întregul univers ar renăște într-o armonie perfectă. Aerul pur și parfumat mă umple de energie și inspirație, iar priveliștea spectaculoasă mă îmbie să rămân acolo, în contemplarea acestei minuni naturale.
În adierea vântului plăcut și în melodia dulce a păsărilor, găsesc liniștea și echilibrul de care am nevoie pentru a mă conecta cu esența vieții. Fiecare element al peisajului, de la firul de iarbă înverzit la petalele delicate ale florilor, mă impresionează și mă fascinează în egală măsură, aducându-mi o stare de împlinire și pace interioară.
Primăvara din poezia Otiliei Cazimir este mai mult decât un simplu anotimp; este o experiență sensorială și emoțională profundă, care îmi trezește simțurile și sufletul la viață, inundându-mă cu bucurie și recunoștință pentru frumusețea lumii înconjurătoare.