RO Study
👤
Ionutnicolae12
Ionutnicolae12
28-03-2024
Matematică
a fost răspuns
Dau 60 de puncte pentru ex asta
Răspuns :
Augustindevian
Augustindevian
28-03-2024
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explica Proverbul:Radacinile Invataturi Sunt Amare Dar Fructele Ei Sunt Dulci
Buna. Traduceti-mi Si Mie ,,eu Am Sa Merg In Bulgaria Cu Familia Mea. Abia Astept! V-a Fi Super"
1. Pentru O Excursie Tematica S-au Inscris 54 De Elevi . Numarul Baietilor Reprezinta 4 Supra 5 Din Numarul Fetelor . Aflati Cati Baieti Si Cate Fete Merg In
1)Analizați Complex Următoarele Cuvinte Scrise In Paranteza: A Fost Odată Un Împărat.(împărat); Era Mâhnit Ca In Zilele Lui Niște Zmei Furasera( Zilele Lui); Ca
Pentru Ce Valoare A Parametrului Real M , Egalitateacos4x + (m+3)(sinx + Cosx)² - 3m - 2=0 , NU Este Verificata De Nici O Valoare A Unghiului X?
Ileana,dora Si Silvia Sunt Trei Surori Care Au Varstele Reprezentate De Numere Consecutive Pare.mama Lor Este De 4 Ori Mai In Varsta Decat Fiica Mijlocie.stiind
Incerc Sa Completez Un Rebus Cu Sinonime A Cuvantului Vesel, Si Am Gasit: Amuzant, Hazliu,nostim, Ilar, Comic, Dar, Mai Am De completat Un Cuvant Care Te Termi
Ce Figuri De Stil Gasim In Fragmentele- Era Odata Un Imparat Puternic Si Mare, Si Avea Pe Langa Palaturile Sale O Gradina Frumoasa,bogata De Flori,si Mestesugit
Redacteaza O Compunere De 15-20 De Randuri , In Care Sa Descrii O Vacanta Petrecuta De Tine La Munte /mare. Insereaza Patru Figuri De Stil.Gaseste Un Titlu Potr
Cate Luni Sunt Din August 2009 Pana In Iulie 2014 ?