RO Study
👤
Relcua
Relcua
20-09-2015
Limba română
a fost răspuns
intamplare amuzanta din recreatie
Răspuns :
DarkBlood
DarkBlood
20-09-2015
Stateam pup pe holurile scolii.
Era inca ora dar clasa noastra a fost prima care sa iasa afara.
Dintr-o data un sor de copii veneau spre mine asa ca am cersit bani cu mana spre ei.
Facand asa am primit cativa bani.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Formeaza Propozitii Asezand Cuvintele In Ordine Si Indentificati Complementele: a) Barca, Puterea, Malul, Cu Toata Izbi; b)trecura , Peste, Pline,alene,ei, Paji
DAU CORONITAA !!!!!!!Costa 60 De Bani Sa Inchiriezi Bicicleta Pentru Cel Mult O Ora . Dupa Prima Ora Fiecare Ora (sau Fractiune A Sa) De Inchiriat Costa 20 Bani
Diferenta A Doua Numere Este De 4 Ori Mai Mica Decat Suma Lor.afla Numerele Stiind Ca Diferenta Lor Este Egală Cu 28
Alcatuiti Enunturi Cu Verbul (a Fi) Să Fie Predicat Verbal Si Predicat Nominal . Ajutor!! Repwde!!! DAU COROANA!!!!!!
De Ce Aerul Intr-un Ciclon Se Deplaseaza De La Periferii Spre Centru?Ce Vreme Se Va Stabili In Centrul Ciclonului In Perioada De Iarna?
Vreau Si Eu Ex 2 Rezolvat. Mulțumesc Anticipat! Dau Coroana!
Scrieți Ecuația Reacției De Autoionizare A Apei. Notați Expresia Matematică A Constantei Kw Indicați Doua Proprietăți Ale Sistemelor Chimice La Echilibru
Scrie Un Text In Care Sa Folosesti Expresiile: La Padure , Nea Savu , Neam Cu Noi , Ne-a Invitat , Ne-am Bucurat, L-a Rugat. Da Un Titlul Potrivit va Rog Mult
Va Rog Frumos Inca O Data Sa Ma Mai Ajutati Sa DAU NISTE EXEMPLE CU MUCH SI MANY LA ENGLEZA. TREI EXEMLE CU MUCH SI TREI EXEMLE CU MANY.
Un Factor Al Unei Inmultiri Este 3. Celalalt Factor Este De 3 Ori Mai Mare. Afla Produsul Lor.