RO Study
👤
Joshrom503
Joshrom503
27-03-2024
Franceza
a fost răspuns
REPEDEE!!!! DAU COROANĂ!!!
VĂ ROG!!!!
Răspuns :
Anonima2555
Anonima2555
27-03-2024
a. Tu mets tes chaussures de marche. b.Nous mangeons des oranges l'hiver. c. Tu jettes les emballages dans la poubelle. d. Ce pesticide détruit beaucoup d'insectes. e. Nous buvons du jus de pomme.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2. Coche Les Phrases Vraies. O Murielle Est En Première Année Du CollègeO Elle A Deux Nouvelles Matières. O Elle Est Très Contente D'aller Au Collège.O Sa Salle
ANSWER THE QUESTIONS 1. Why Are Steve And The Family Members Busy Today? 2. Who Has Taken The Rubbish Out? 3. Why Hasn't Steve Washed The Dog Yet? 4. Has Henry
6. In Figura Urmatoare, SABCD Este Piramida Patrulatera Regulata, Avand AB = 12cm Si SA = 6rad5 Cm. Punctul O Este Centrul Bazei, Iar E Si F Sunt Mijloacele Muc
Punctele D, E, F Sunt Coliniare, Astfel Incât D Este Intre E Si F. a) Construieste Mediatoarele Segmentelor DE Si DF; b) Demonstrează Ca Mediatoarele De La Punc
1. Scrie Cel Mai Mare Număr De Trei Cifre Diferite Cu Produsul Cifrelor 0.
Va Rog Sa Ma Ajutați Chiar Nu Stiu, Sunt Foarte Obosit Si Nu Stiu Cum Se Face, Va Rog Cu Poza
Cum Numeri Sunetele Unui Cuvant?
Am Nevoie Va Rog Mult
Suma Dintre Cubului Nr 5 Si Patratu Nr 12 Este
Numărul A Reprezintă 20% Din Numărul B A Cât La Sută Din Numărul A Reprezintă Numărul B De Mic La Cât La Sută Reprezintă A Din A + B