RO Study
👤
Dragbella01
Dragbella01
26-03-2024
Engleza
a fost răspuns
dau coroana va rogggg
Răspuns :
Vdvdvd
Vdvdvd
26-03-2024
Răspuns: 43: B
44:C
45:D
46:A
47:C
48:C
49:A
50:B
51:D
52:A
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redacteaza O Compunere De 15-20 Randuri In Care Sa Relatezi O Întâmplare Ce Ilustreaza Proverbul ,,Cinstea Nu Se Cumpara,nici Nu Se Vinde,, Va Rog!Dau Coroana!
2. Scrie Şi Compară Perechile De Fractii Redate Grafic De Mai Jos:Dau Coroană Va Rog Și Puncte Multe!
Dati Impresii Despre Un Loc De Pelerinaj Din Romania
Scrie Planul Simplu De Idei, Alcătuit Din Propoziții Interogările, Pentru O Compunere Cu Titlul"Ramas Bun, Doamna Învățătoare". (întrebările Random Dintr O Comp
Vă Rog Ajutați-mă Cu Acest Exercițiu, Îmi Trebuie Urgent, Va Roggg, Dau Multe Puncte Și Coroana
Un Bazin Poate Fi Umplut De Două Feluri De Robinete. 3 Robinete Mari Și 2 Robinete Mici Curgând Împreună Umplu Bazinul În 5 Minute. Un Robinet Mare Și Unul Mic
Astea Doua Si Va Dau Coroana
Cu Câte Minute Se Deplasează Minutarul Unui Ceasornic În Timp De 30 De Minute? (Evident Ceasornicul Funcționează Corect) Cine Mă Poate Ajuta?
Alcătuiește Un Enunț Asertiv In Care Substantivul “prietenie” Sa Aibă Funcția Sintactica De Complement Prepozitional Și Un Enunț Interogativ In Care Pronumele I
Suma Sferturilor A Două Numere Este 16. Află Cele Două Numere . Prin Metoda Grafică.