RO Study
👤
Buburuzaceaist02
Buburuzaceaist02
26-03-2024
Matematică
a fost răspuns
Va rog frumos sa mă ajutați!
Răspuns :
Mihaelabebe92
Mihaelabebe92
26-03-2024
Răspuns:
Ce faci?
Bine școala??
a venit iarna
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dau Coroana!!!!!!!!!!!!!
În Primele Cinci Strofe, Elevii Acestei Școli A Frumuseții Sunt Elemente Ale Naturii, Iar În Ultima Strofă Devin Minuni Și Averi Ale Firii. Care Este Semnificaț
You Are Going To Write A Blog Entry Like Maggie'sabout A Famous Musician Or A Band You Like. Useyour Notes From Exercise 1 To Write Your Blog Entry. Write About
Când Alergau Pe Coridorul Şcolii, Colegii Mei Păreau Spiriduşi Puşi Pe Glume. Să Se Fi Întâlnit Cu Doamna Dirigintă, N-ar Mai Fi Fost Veseli Analizați Predicat
7. Încercuiește Literele Corespunzătoare Raspunsului Corect. A. În Exemplul Mie Îmi Place Că Băiatul Dumneavroasta V-a Spus In Totdeauna Adevarul., Exista:a. Un
Un Mic Ajutor Daca Se Poate , Trebuie Sa Compun Cate O Problema Care Se Rezolva Prin Exercițile Date. Primul Este Așa. 5×9+145=. A Doua Problema Este. 7×6+9×8=
Particulele Coloidale Sunt Formate Din: A. Substante Minerale B. Substante Organice C. Apa
Analizează Pronumele Personale “lor”, “ei”, “-i” , “ele”
Determinati Nr Naturale A Astfel 7/a+1 > Sau Egal 5/8 B) 6/a-3 < Sau Egal 12/4
La O Cantină Într-o Lună S-au Adus 240 Kg De Zahăr Şi 100 I De Ulei, În Valoare De 1 560de Lei. În Luna Următoare, Au Fost Aduse 300 Kg Zahăr Şi 2001 De Ulei, P