Răspuns :
Explicație:
(AM NUMEROTAT ENUNTURILE DAR TU SA NU LE NUMEROTEZI)
1. În vara anului trecut, am avut privilegiul să petrec o vacanță memorabilă în insula Maui din Hawaii.
2. Ne-am bucurat de zborul nostru cu avionul către această destinație exotică, privind de la înălțime culorile incredibile ale oceanului și ale plajelor tropicale.
3. La sosire, am fost întâmpinați de o briză caldă și de un soare strălucitor, iar peisajul spectaculos al palmierilor și al muntelui Haleakalā ne-a captivat imediat.
4. Zilele noastre au fost pline de aventuri, începând cu explorarea plajelor cu nisip fin și continuând cu snorkeling-ul în apa cristalină și cu înotul alături de broaște țestoase.
5. O experiență de neuitat a fost vizita noastră la Parcul Național Haleakalā, unde am urcat pe vârful vulcanului pentru a privi apusul magic de la înălțime.
6. Am avut ocazia să ne delectăm cu deliciile culinare locale, inclusiv cu preparate tradiționale hawaiiene precum poke și mai tai, savurându-le pe terase cu vedere la ocean.
7. Într-o zi, am închiriat biciclete și am coborât pe celebra Drumul Hāna, admirând peisajele spectaculoase și cascadelor pitorești.
8. Nu am ratat ocazia de a explora și cultura locală, participând la ceremoniile tradiționale hawaiiene și la spectacolele de dans hula.
9. Serile noastre au fost dedicate plimbărilor romantice pe plajă, sub cerul înstelat și sunetul valurilor care se sparg lin pe mal.
10. În ultima zi, am plecat cu inimile pline de amintiri și cu promisiunea că vom reveni în această paradis tropical pentru a recrea această vacanță de neuitat.