RO Study
👤
Sia1
Sia1
20-09-2015
Limba română
a fost răspuns
cine a scris moara cu noroc
Răspuns :
Stephi
Stephi
20-09-2015
ioan slavici a scris nuvela
Answer Link
Bia2003
Bia2003
20-09-2015
ESTE SCRISA DE IOAN SLAVICI!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati Un Nr Stiind Ca 51% Din El Reprezinta 306.
Puneti Va Rog Urmatoarele Verbe La Ce Mod Si Timp Sunt: Era,strabatea,vina,isi Iubea,despartea,a Ajuns,a Devenit. Urgent!!
Noteaza Denumirea Vaselor Sangvine Descrise In Enunturile De Mai Jos 1)Vase In Care Singele E Pompat Din Inima 2)Vase Care Aduc Singele Spre Inima 3)Cele Mai Mi
Un Patrat Are Latura ( Exprimata In Cm ) De Lungime X , Unde X Apartine N . Daca Se Mareste Latura patratului Cu 2 Cm , Se Obtine Un Nou Patrat Cu Aria De 0.49
Cine Ma Ajuta Si Pe Mine Cu Testul 2,rog Mult Rezolvarile Complete Nu Doar Rezultatul,ca Rezultatele Le Am Si La Sfarsitul Manualului,multumesc Mult
Un Patrat Are Latura ( Exprimata In Cm ) De Lungime X , Unde X Apartine N . Daca Se Mareste Latura patratului Cu 2 Cm , Se Obtine Un Nou Patrat Cu Aria De 0.49
Daca F:R->R, F(x)=2*x+1, Atunci F(0) Este Egala Cu.......
Daca Andreea Va Urca Pe Munte Pe De O Parte Si Va Putea Cobora In Alta Parte El Ar Putea Ajunge In Kenia.Sti Unde Pot Fi Asstfel De Altitudini?Ai Idee Unde Ar
Analiza P.N. Din: Dorinta Noastra Fusese De A Castiga. Cadoul Este De La Ai Mei. Dinu A Devenit Un Profesor Cunoscut. Actiunea Organizata Maine E Contra Fumatu
Les Adjectifs Possessifs Au Pluriel. •J'adore Ma Mere Et Mes Grands-parents. •Il Respecte Ses Professeurs Et Ses Voisins. •Elle Anchete Des Cadeaux Pour Son Per