RO Study
👤
Anonima5084
Anonima5084
25-03-2024
Matematică
a fost răspuns
rezolvare+desen vă rog
Răspuns :
Cojocarunicusor71
Cojocarunicusor71
25-03-2024
Răspuns:
DACĂVREiRĂSPUNSSUNĂLANUMĂRULĂSTA01230545567
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna! Vreau Si Eu Sa Stiu Partile De Vorbire Flexibile. Mersi :)))))))
Comentati Unul Dintre Proverbe:a) Art Is Long, Life Is Short. Saub) Art Is Power.Da Comentarea Sa Fie Asa Pentru Clasa A 7-a.
Un Numar Este Cu 136 Mai Mare Decat Altul.Suma Lor Este De 3 Ori Mai Mare Decat Produsul Numerelor 33 Si 4.Aflati Cele Doua Numere.
Este Corect Formulta Urmatoarea Problema Si Daca Da Care Este Raspunsul:Aflati Perimetrul Unui Triunghi Cu Laturile:AB=6cm,CD=3cm,AC=6cm
Un Patrat Are Latura Cat Lungimea Unui Dreptunghi.Dreptunghiul Are Lungimea Cat Trplul Latimii Si Perimetrul De 800 Cm.Afla Perimetrul Patratului
Daca 3 Ladite De Cartofi Cantaresc Cat 6 Ladite De Rosii, Cate Ladite De Rosii Vor cantari Cat O Ladita De Cartofi ?
Ce Semnifica Poezia "Primavara " De George Toparceanu ??
Subiniati In Textul Urmator Pronumele Personale Cu O Linie Si Pronumele Personale De Politete Cu Doua Linii. Duduia Lizuca Nu-i Spune Lui Patrocle ,,tu'' Caci E
Am O Problema Cu Un Exercitiu...Creati Prin Sufixare, De La Cuvintele Date, Urmatoarele Cuvinteputina-diminutivCasă-augmentativCat Mai Repede Va Rog
Ba Daca Întrun Triunghi Dreptunghic ABC,AB=3√5 ,AC=3√6 Si BC=3 Cm ,daca BD Este Perpendicular Cu Ac , D Este Unitîn A , Calculati BD,AD,AC