RO Study
👤
Mihaita11332
Mihaita11332
25-03-2024
Matematică
a fost răspuns
cum fac ca nu stiu????
Răspuns :
Evaizaaa5
Evaizaaa5
25-03-2024
Momentan atat am putut face iti voi trimite continuarea mai tarziu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pe Notează Indicii Spatio-temporali. (6) Explică, Oral, Faptul Că Primul Enunț Este Scris Diferit, Cu Litere Italice. Numeşte Personajele Care Participă La Acți
Pentru Cutie Cu Actualele Sunt 100 Departe De Culoare Calculează Câte Pastile De Culoare Se Află În: A) O Pătrime Din Cutie B) Trei Pătrimi Din Cutie C) O Cin
9 Circle The Correct Words. 0 11 Where They Are Are They From? 1 How Often You Do / Do You Go To The Cinema? 2 You Have / Have You Got Any DVDs? 3 Which Musical
Ajutati-ma Va Rog Dau Coroana
22.Ana Are 10 Ani,iar Mama Iei 35cu Cati Ani In Urma Varsta Mamei Era De 6 Ori Mai Marecu Secmente
{2(x-y+3(X+2y)-9=0{4(3x-y)-2(X+y)-4=0rămsuns Vă Roggg Pe MâineLecție: Ecuații Și Inecuații Clasa A VII-a Dau 13 Puncte
Determinați Numărul X, Astfel Încât Media Aritmetică A Numerelor 21;14,4;34,6 Și X Să Fie 29 Dau Coroana
Написати Твір - Роздум На Тему: "Чому Необхідно Знати Історію Свого Народу?"даю 50 Балловпожалуйста Надо Сегодня Задать
O Scrisoare Către Un Prieten In Care Sa Îi Spui Ce Meserie Vrei Sa Ai In Viitor(170-200 De Rânduri)
Am Nevoie De Un Proiect Cu Reprezentare Prin Emoji-uri Care Sa Aiba Fiecare O Explicație Despre Cum Se Exprima Ca Si In Viata Reală, Tema Este " CODUL EMOȚILOR"