Răspuns :
Într-o zi de toamnă, Maria și Andrei au decis să meargă într-o plimbare în pădurea de lângă oraș. În timpul plimbării lor, s-au oprit să admire frumusețea copacilor și să asculte ciripitul păsărilor. Maria i-a spus lui Andrei că îi place să petreacă timpul cu el în natură, deoarece simte o liniște interioară. Andrei a răspuns că și el se simte la fel de bine în compania ei și că este recunoscător pentru fiecare moment petrecut împreună. Când au ajuns la un izvor limpede, Maria și Andrei și-au privit reflecțiile în apă și au zâmbit. Apoi, Maria i-a spus lui Andrei că îl iubește din toată inima și că este fericită că îl are alături în călătoria lor prin viață. Andrei a privit-o profund în ochi și i-a spus că și el o iubește enorm și că este recunoscător pentru tot ce au împreună.
Explicație:
era o zi frumoasă de primăvară . eu cu prietena mea am ieșit în parc . am întrebat o pe o femeie așa: Bună ziua Nu Ne puteți pune și nouă dacă dumneavoastră sunteți Mirela .și ea ne-a zis că da . apoi am zis că eu sunt fata Sofiei . apoi ea ne-a zis : și m a chemat mama ta la tine acasă nu . și eu ia- am zis că da apoi am mers acasă și asta a fost ziua noastră frumoasă n am să uit niciodată