👤
Raresgtrif
a fost răspuns

Scrie un text descriptiv cu titlul "aparitia neașteptata" în care sa folosesti subst in cazurile:Nom. Ac.,G.,Dativ.,Vocativ.
VA ROG MULT SA MA AJUTAȚI DAU COROANA​​

Răspuns :

Răspuns:

Apariția neașteptată

Priveam cu uimire cerul înstelat, când din senin, fără să aștept, am simțit o prezență stranie. În lumina palidă a lunii, contururile unei siluete necunoscute au început să se întrezărească. În timp ce inima îmi bătea sălbatic, am realizat că era vorba despre o apariție neașteptată.

"O, străine!" am exclamat, încercând să-mi controlez emoțiile care mă copleșeau.

În fața mea, figura își dezvăluia formele încet, cu o grandoare inexplicabilă. În lumina lunii, umbrele dansau pe trupul său, dându-i o aură mistică și enigmatică.

Fără să ezit, am simțit un fior rece pe șira spinării în timp ce m-am gândit la posibilele semnificații ale acestei apariții. Îmi aminteam de vechile povești transmise din generație în generație despre întâlniri cu ființe supranaturale.

"Ce dorință aduci cu tine, oaspete din alt lume?" am întrebat, vocea mea cutremurându-se sub povara incertitudinii.

Privindu-mă fix, figura misterioasă nu a rostit niciun cuvânt. În schimb, în lumina lunii, am simțit cum ochii săi pătrundeau adânc în sufletul meu, scrutând fiecare gând și fiecare teamă.

Într-un final, apariția s-a ridicat în tăcere și a dispărut în noapte, lăsându-mă să mă întreb dacă ceea ce am văzut a fost doar o iluzie sau un adevărat mesaj dincolo de înțelegerea mea.