👤

o compunere de 10 rânduri despre primavara ​

Răspuns :

Răspuns:

(am făcut de 10 propoziții)

Primăvara este anotimpul meu preferat! În această perioadă a anului, natura se trezește la viață și totul devine plin de culoare și energie. Florile încep să înflorească și să parfumeze aerul cu arome dulci. Copacii se îmbracă în haine noi, verzi și frunzele lor dansează în adierea vântului. Soarele strălucește mai puternic și ne încălzește cu razele sale blânde. Păsările își cântă cântecele vesel și se întorc din călătoriile lor de iarnă. Ziua devine mai lungă și putem petrece mai mult timp în aer liber. Oamenii își scot bicicletele și se bucură de plimbări prin parc sau pe malul râului. În primăvară, simt că inima mea se umple de bucurie și optimism. Este momentul perfect pentru a face planuri și a începe lucruri noi. Îmi place să privesc cum totul renăște în jurul meu și să mă bucur de frumusețea și prospețimea primăverii.

Răspuns:

sosește primăvara ,au ajuns păsările călătoare la noi în țară .copaci deabea a început să înflorească .și însfrșit au apărut și ghiocei cei minunați .copii au ieșit din vacanța cea scurtă.cele mai importante

evenimente sunt 8martie și paștele .aceste evenimente nu numai că sunt importante dar și sunt iubite de toată lumea.și de acea primăvara este unele dintre cele mai adorate anotimpuri.

sper că te-am ajutat