RO Study
👤
Mihaelaneagu601
Mihaelaneagu601
24-03-2024
Engleza
a fost răspuns
temă engleză. VA ROG. 2 și 3
Răspuns :
Neacsumina916
Neacsumina916
24-03-2024
Răspuns:
care este cerința.Da mi-o ca să rezolv nu stiu ca zice in înregistrarea aceea
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Write True Sentences Comparing The Following: A) Summer-autumn-hot B)June-Julyv-short C)the Carpathians-the Alps-high Eg.the Nile-The Danube-long The Nile
Explica , In Maximum 5 Randuri , Semnificatia Versurilor :Numai Poetul , / Ca Pasari Ce Zboara / Deasupra Valurilor , / Trece Peste Nemarginirea Timpului .
Ax9+18=81ajutorvreau Si Rezolvarea
1. Complete The Sentences Using Each Of The Adjectives Below With The Correct Preposition.-frihtened -different-worried- Proud-angry Keen1.His Father Was ...
Gaseste Greselile:1. Who Won The Race, Jimmy Or Tom? The Second.2. There Was Little Sugar Left And She Made A Cake.3. He Ensured His Car And His House.4. You D
Determinati Nr Naturale Care Impartite La 6 Dau Restul Egal Cu Patratul Catului. Multumesc
Pentru 40 De Carti S-a Platit 480 Lei,iar Pt. 80 De Gume S-a Platit 320 Lei.De Cate Ori Este Mai Scumpa O Carte Fata De O Guma?
Suma A Doua Numere Este 36, Iar Diferenta Lor Este Cat:a) Numarul Mai Mic;b) Un Sfert Din Numarul Mai Mic;c) Dublul Numarului Mai Mic.
Zice Sa Determin Numerele Naturale X Pentru Care (x+1)bara Dreapta Ca L Si Dupaia 8.cum Se Face?
Spuneti-mi Va Rog Antonimele Si Paronimele Cuvintelor:a Enerva Suveran Influenta Solidar Prejudiciu Creditor Stringent Companie Prisos a Credita Euforie Succin