Răspuns :
Răspuns:
"Harry Potter și Piatra Filozofală".
Eram într-o dimineață însorită, când am intrat într-o librărie veche și misterioasă. Mi-au atras atenția cărțile vechi și prăfuite care păreau să ascundă secrete magice. Am ales una și, într-o clipă, am fost transportat într-o lume nouă și fascinantă.
M-am trezit în fața Castelului Hogwarts, o clădire impunătoare cu turnuri înalte și ziduri de piatră. În jur, erau copaci înfloriți și iarbă verde strălucitoare. Aerul era plin de magie și emoție.
Am întâlnit un băiat cu ochelari rotunzi și baghetă magică în mână. Era Harry Potter, personajul principal al cărții. L-am întrebat curios:
Eu: "Wow, Harry! Cum este să trăiești în această lume magică?"
Harry: "Este incredibil! Fiecare zi este plină de aventuri și descoperiri magice. Nu te plictisești niciodată!"
Eu: "Și cum sunt profesorii de la Hogwarts? Sunt la fel de fermecători ca în carte?"
Harry: "Da, sunt profesori extraordinari. Snape e întotdeauna misterios, iar profesorul Dumbledore are un înțelepciune uluitoare."
Eu: "Ce aș putea face aici? Vreau să experimentez și eu magia!"
Harry: "Poți să te înscrii la cursurile de vrăjitorie și să înveți să arunci vraji, să zbori pe mătură și multe altele! Cu siguranță te vei distra!"
A fost o experiență uimitoare.