👤

un text de 150 de cuvinte in care să prezinți mesaju in Cuore, inimă de copil de Edmondo De Ami ■semnificație a textului, prin referire la temǎ; ei/secvențe sugestive pentru mesajul transmis; moții pe care le trăiesc copiii; re morală/culturală transmisă, justificându-ţi a elor în cuprinsul compunerii este la alegere. nere se acordă astfel: -ii- 12 puncte ii - 8 puncte (marcarea corectă a paragra atea termenilor folosiți - 1 punct; corect
va rog repede si sa fie dupa fragmentul acesta

Un Text De 150 De Cuvinte In Care Să Prezinți Mesaju In Cuore Inimă De Copil De Edmondo De Ami Semnificație A Textului Prin Referire La Temǎ Eisecvențe Sugestiv class=

Răspuns :

Răspuns:

Fragmentul selectat din "Cuore, inimă de copil" de Edmondo De Amicis este unul plin de sensibilitate și înțelepciune, ilustrând viața și moțiunile copiilor. Mesajul esențial al cărții este acela că inima unui copil este un loc de puritate, compasiune și înțelegere, dar și că experiențele și interacțiunile din jurul lor pot influența profund modul în care ei văd lumea și relațiile.

În această poveste, se evidențiază moțiuni precum prietenia, compasiunea și dorința de a ajuta ceilalți, dar și provocările și dificultățile cu care se confruntă copiii în viața de zi cu zi. Prin povestirile diferitelor personaje, autorul transmite o morală puternică despre importanța empatiei, respectului reciproc și a valorilor morale în dezvoltarea personală și în interacțiunile sociale.

Fragmentul selectat ar putea fi punctul de plecare pentru un text în care să se exploreze aceste teme și să se sublinieze înțelepciunea și relevanța lor în contextul contemporan.

sper ca te-am ajutat!

Nu știu scuze dar am nevoie de puncte