RO Study
👤
Lylyedy68
Lylyedy68
20-09-2015
Istorie
a fost răspuns
Cand sa prabusit imperiul roman
Răspuns :
Diana122004
Diana122004
20-09-2015
Prăbușirea Imperiului Roman
se referă de fapt la prăbușirea
Imperiului Roman de Apus
în
476
. Declinul și căderea Imperiului Roman de Apus a fost un proces istoric complex care a fost determinat de mai mulți factori.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redactează O Compunere, De Minim 150 De Cuvinte În Care Sa Prezinți O Întâmplare Comică, Cu Timpurile Verbale: Perfect Compus Și Timpul Viitor.
Am Nevoie Urgent. Dau Coroana
3.Ce Semnificație Are Structura Ne Face Des Cu Ochiul, Din Rândul 5? RÂNDUL 5: -Bunique E Şefa, Iar Bunik Ne Face Des Cu Ochiul......
Va Rog Mult!!!…dau Coronița!!! Scrieți Un Text Cu 10 Sinonime.
Referat Despre Leonardo Da Vinci Și Michelangelo Buonarotti Exemplu:-născut În Data De ......-decedat În Data De ......- A Fost.....-a Creat....etc. Vă Rog Să R
Ce Calități Are Un Profet Ajutați-mă Va Rog. Chiar Nu Stiu
Prețul Unui Obiect A Crescut Cu 10% Și După Un Timp A Scăzut Cu 10%. Știind Că După Redu costă 44,55 Lei, Determinați Prețul Inițial. RĂSPUNS RAPID! DAU COROAN
Dreptele Paralele A Și B Formează Cu Secanta D Opt Unghiuri Numerotare Că În Figura 1B Daca Unghiul 6=120 Grade Calculați Măsurile Celorlalte Unghiuri
Forme Des Phareses Avec Les Elements Des Trois Colonnes: MirelleMary Et Johnaestsontontamericainsune Passion: Le Dansetres Sympaune Passion Commune: Le Francais
Ajutati-ma Va Rog Dau Coroana Va Rog