RO Study
👤
Njgfcg
Njgfcg
20-09-2015
Matematică
a fost răspuns
P patratului este egal cu 1 ,2 aflati aria
Răspuns :
Bluciana07
Bluciana07
20-09-2015
latura patratului=1,2:4=0,3
aria=0,3*0,3=0,09
Answer Link
Аноним
Аноним
20-09-2015
P=4l 1,2=4l l=1,2:4 l=0,3 A=0,3*0,3 A=0,09
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Patiserie Vinde In 4ore 624 De Covrigi Si Produce In 3ore522 De Covrigi.citi Covrigi Sunt Nevinduti Dupa 6ore?
Se-nalta , Surele Copaci , Istoviti Crengile Rare Stravezii Mareste Minune Neinteles Se Ridica Sterp Sunt Adjective, Substantive Sau Adjective???
Hey,am O Intrebare!Cum Este Cuvantul Need La Forma De Past,fiind Un Verb Iregulat?!P.S;Marchez Cel Mai Bun Raspuns! ;) Si Vreau Un Raspuns Cat Mai Rapid,daca Se
Salut, Am Nevoie De O Rezolvare La Urmatoarea Problema, Daca Se Poate Si Explicata. Multumesc Anticipat !Din Fisierul Numere.exe Se Citesc Cel Mult 30000 De Num
Alcatuiti O Compunere In Care Sa Prezentati Portretul Moral Al Unui Om Fericit , Cunoscut De Tine. Ajutati-ma Va Rog Frumos !!!
Scrie O Compunere Cu Titlul ,,Pe Carari De Munte''(descriere)
Care Este: Inportanat Bacteriilor In Economie ???
Ce Inseamna Pentru Voi Un ,, Om Perfect '' Si , De Ce Nu Gasiti Pe Nimeni Care Sa Se Inscrie In Acest Tipar ? De Ce Credeti Ca ,, Nimeni Nu-i Perfect '' ?
Sunt In Clasa A 8a Si Trebuie Sa Fac Un Discurs Pentru Proful De Biologie,il Cheama Ghișe.Va Rog Ajutatima Sunt Disperat..am Mare Nevoie Pe Maine Adica Marti.
Am Nevoie URGENT De Definitia: - Reactiei De Descompunere - Reactiei De Substitutiei (inlocuire)