Răspuns :
Răspuns:
Mai scrii din carte de la Razboaiele Daco-Romane!Si mai vezi si tu mai inventezi!!
O idee:
Acum multi ani primul razboi..... Scrii ceva despre Decebal ca s-a sinucis! Mai vezi tu! Decebal a organizat militarii......Si tot asa! Sper ca te-am ajutat!
Explicație:
sper ca imi dai coroana, am raspus pe 19.03.2024 <3333
Răspuns:
Creștinismul, războaiele punice și războaiele daco-romane sunt trei subiecte istorice fascinante. Creștinismul este o religie majoră care se bazează pe învățăturile lui Isus Hristos și a apărut în secolul I d.Hr. în regiunea Palestinei. Acesta a avut un impact profund asupra istoriei și culturii mondiale, devenind una dintre cele mai răspândite religii din lume.
Războaiele punice au fost o serie de conflicte militare între Roma și Cartagina în perioada secolului III î.Hr. și secolului II î.Hr. Aceste războaie au fost marcate de rivalitatea dintre cele două puteri și au avut consecințe semnificative asupra evoluției politice și teritoriale a Romei, care a devenit ulterior o putere dominantă în Mediterana.
Războaiele daco-romane au avut loc între Imperiul Roman și Regatul Daciei în secolul I d.Hr. și secolul II d.Hr. Aceste conflicte au fost marcate de luptele dintre romanii conduși de împărații Traian și Decebal, regele dacilor. Războaiele daco-romane au avut un impact semnificativ asupra istoriei romane și au dus la cucerirea și integrarea Daciei în Imperiul Roman.
Aceste trei subiecte - creștinismul, războaiele punice și războaiele daco-romane - reprezintă momente importante din istoria umanității și au influențat în mod semnificativ evoluția societății și culturii noastre.