RO Study
👤
Sonicawolf02
Sonicawolf02
19-03-2024
Geografie
a fost răspuns
ma poate ajuta cineva urgent
Răspuns :
Monacoo
Monacoo
19-03-2024
padure ecuatoriala
savana
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuieste Un Scurt Text Cu Titlul LA JOACA .subliniaza Pronumele Personal Apoi Precizeaza Si Numarul Acestora.
Ma Poate Ajuta Cineva Sa Fac O Compunere "My Life On A Farm"?
Pronumele Si Adjectivul Pronominal Interogativcls 7-aDaca Ma Poate Ajuta Cineva Cu Aceasta Tema,este De La Pagina 110 Ex 2 Manual Humanitas Educational.Analizat
Comentati Cuvintele Lui George Enescu"Eu Lucrez Mereu.Pentru Mine Viata Fara Munca Nu-si Are Ratiunea." Va Rog Ajutati-ma
Vreau Cateva Exemple Conctrete De Lucru Mecanic Si Putere Mecanica.
Afla Un Numar Stiind Catri Patrimi Din El Este Un Numar Cu 32 Mai Mic Decat Numarul Respectiv
Un Legumicultor A Cules Din Gradina 100kg De Rosii.Le-a Pus In Ladite In Care Incap 7kg,8kg Si 10kg De Rosii.Numarul Laditelor Cu Cate 10 Kg De Rosii Este Cu 5
Stiind Ca B Este Succesorul Lui 17 , A Este Jumatate Cat B Si C este Egal Cu Suma dintre A Si B , Afla Suma Celor 3 Numere
A=√6-2 Si B=3-√6,numarul Mai Mare Este!? Eu L-am Facut Dar Nu Sunt SiguraRaspuns Urgent,va Rog!
Suma A Trei Numere Este 183997 Sa Se Afle Numerele Stiind Ca Daca La Triplul Jumatatii Primului Adaugam 1999 Il Obtinem Pe Al Doilea , Iar Daca La Dublul Primul