RO Study
👤
Sabrinaluka77
Sabrinaluka77
18-03-2024
Limba română
a fost răspuns
Mă ajutați la 2 dau coroană
Răspuns :
Boamfamariaboamfa
Boamfamariaboamfa
18-03-2024
Răspuns:
acea fata îsi spala dinți si fata se culca posica intra în cameta
si sparge pahatul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Propozitii Cu Parabola ,parabolic ,pofta ,a Primi ,didactic Va Rogggg Dau Coroana
Alcătuiește Trei Enunțuri În Care Să Folosești Câte Două Substantive Proprii. Vă Rog Repede Dou Coroană
Read And Say Yes Or No.I Always Have A Shower, Nevera BathI Put Newspapers And Bottlesin The Recycling Bin.I Write On Both Sides Of Paper.I Use Empty Bottles An
Va Rog Ajutati-ma,dau Aproape Toate Punctele Care Le Am,coroana,5 Stele Și Apreciere
Creati Un Interviu De 10-15 Replici Cu Un Model (un Artist Sau Cineva Cunoscut)
14 Robineti Umplu Cu Apa Un Rezervor In 6 Ore. Dupa 2 Ore, 2 Robineti Sunt Inchisi. In Cate Ore Vor Umple Rezervorul Robinetii Ramasi Deschisi?
Subliniază Verbele La Modul Supin Și Scrie Conjugarea Și F.s :Meciul Este De Vazut
La5369adaug Un Nr Apoi Scad4208 Si Obtin 2000.ce Nr Am Adaugat,(mersul Invers)va Rog Ajutor,multumesc
Caracterizare De Personaj (portretul Fizic Şi Moral) 1. A) Citește Fragmentul Care Ţi-a Trezit Următoarele Emotii: . Admirație Milă Curiozitate Duiosie b) Care
I Remember The Day Before Hurricane Katrina Arrived InNew Orleans In August 2005. We Received An Evacuation Order Fromthe Authorities. 80 Per Cent Of The Popula