RO Study
👤
Pintiliegina03
Pintiliegina03
18-03-2024
Matematică
a fost răspuns
qgae a scria epoca moderna
Răspuns :
Gabideliu491
Gabideliu491
18-03-2024
Răspuns:
imi cer scuze dar nu inteleg ce vrei sa spui
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
10^v = 100 10^a=100,000
Subliniază Cu O Linie Cuvintele Care Conțin Diftongi Și Cu Două Linii Pe Cele Care Conțin Vocale În Hiat Din Fragmentul Următor: Eu...drept Să-ți Spun...nu-mi M
Cum Se Face 9. Calculati.
1. Din Partea Europeană A Federației Ruse, Precizați Numele Câmpiei Care Reprezintă Cea Mai Importantă Regiune De Cultivare A Cerealelor.
In Triunghiul ABC, Fie [BB', [CC' Bisectoare Cu B' €AC Si C' € AB, Iar BB' CC' ={T} .Aratati Ca Unghiul BAT = Unghiul CAT VA ROG MULT!! E URGENT!!! DAU ȘI COROA
Problema 4 Va Rog Mult!!!!(cea Cu Eva Si Cartea)
Andreea Şi Monica Au Împreună 330 De Lei, Monica Şi Corina 380 De Lei, Iar Andreea Şi Corina 290 De Lei. Află Câți Lei Are Fiecare Fată?
Cuvintele Din Enunțul ,,Eu Am Mers La Mare Cu Familia.”, Au, În Ordine, Următoarele Valori Morfologice: * 8 Puncte Pronume Personal, Verb, Substantiv, Substan
1. La Un Examen Grilă Sunt 100 de Întrebări Posibile. Care Este probabilitatea Ca Dintre Cele 40 De întrebări Propuse Un Student Să Răspundă corect La X Întrebă
12. a) Aflati Cel Mai Mare Numar Natural De Trei Cifre, Impartit La Un Numar De O Cifra, Da Restul 8. b) Aflati Cel Mai Mic Nr De Patru Cifre Distincte, Stiind