👤

Analizează intr-un text de patru-sasw enunturi, o discuție pe care ai avut-o cu prietenii in pauza si observa comportamentul de ascultatori activi al tuturor participanților. Propune cateva schimbari in atitudinea si comportamentul prietenilor.​

Răspuns :

Răspuns:

În timpul pauzei, am avut o discuție cu prietenii mei despre planurile de weekend. În timpul acestei conversații, am observat comportamentul diferit al participanților în ceea ce privește ascultarea activă.

1. Prietenul A părea că este interesat de subiect și că ascultă cu atenție. El a făcut întrebări relevante și a dat feedback constructiv pe tot parcursul discuției. A manifestat interes prin contact vizual și afirmând că își dorește să se alăture activității propuse.

2. Prietenul B, deși era prezent fizic, părea că este distragă atenția și că nu ascultă cu atenție. A fost văzut încercând să folosească telefonul mobil și să se implice în alte discuții care nu erau legate de subiectul principal. Aceasta a fost o lipsă de respect față de vorbitor și a redus calitatea dialogului.

3. Prietenul C a avut un comportament pasiv în timpul conversației. Deși nu a fost distras de alte activități, nu a fost implicat în mod activ în discuție. A răspuns doar la întrebări adresate direct și nu a contribuit cu idei sau sugestii noi.

4. Eu am încercat să fiu un ascultător activ, exprimându-mi opinia și ascultând cu atenție punctele de vedere ale celorlalți. Am încurajat participarea echilibrată a tuturor și am încercat să mențin un ton deschis și prietenos în conversație.

Pentru a îmbunătăți comportamentul și atitudinea prietenilor în timpul discuțiilor, ar fi benefic să le subliniem importanța ascultării active și respectului față de vorbitor. De asemenea, ar putea fi util să stabilim niște reguli de comunicare, precum folosirea telefonului mobil în mod discret și participarea activă la discuție prin formularea întrebărilor și exprimarea opiniilor personale. Promovarea unei atmosfere deschise și prietenoase în timpul conversațiilor poate încuraja implicarea tuturor participanților și poate duce la o comunicare mai eficientă și plăcută.