RO Study
👤
Cumvasebi
Cumvasebi
16-03-2024
Matematică
a fost răspuns
va rog ajutor repede
Răspuns :
Gigel23427
Gigel23427
16-03-2024
Doar foloseste aplicatia aia de mate numita math(nu pot scrie numele aplicatiei dar gasesti sigur e una rosie) scaneaza si primesti raspunsul cu explicatii. Mult mai corecte si mai explicite decat oricine ce foloseste aceasta aplicatie.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
AjutorrDau Coroanaa
Află:a)diferența Dintre Produsul Numerelor 7și 7 Și Câtul Numerelor 70 Și 7.b) Câtul Dintre Produsul Numerelor 6 Și 6 Și Suma Numerelor 4 Și 5.c)suma Dintre Câ
Explica Ce Legatura Exista Intre Primul Si Al Doilea Rand : A) 5m 1cm 8dm 6mm 25m 1cm 64dm 36mm
Va Rog Sa Mă Ajutați Este Vorba Despre Povestea Marului Legenda Scrie Informatia Esențială A Textului Într-o Propozitie Spune Ce Conține Textul Într-o Expresie
Va Roooooog Dau CROWN
CINE MA POATE AJUTA!! VA ROG
1. Se Da Urmatorul Silogism: Toti Oamenii Sunt Profesionisti Toti Medicii Sunt Profesionisti Deci, Toti Medicii Sunt Oa
Transofrma: Va Rog Ajutați-mă Dau Coronita, Apăsați Pe Poza
Amplificati Cu 7 Fractii.a)2 Supra 5. B) 5 Supra 7.c) 12 Supra 13 .d) 15 Supra 8.e) 17 Supra 13 . F) 23 Supra 13 .CINE IMI DA REZOLVAREA SI SA IMI ARATATI CUM A
Dau Coroana!!!!1. Totalitatea ……….din Corpul Uman Formează Sistemul Osos Și, Împreună Cu Sistemul…………., Formează Sistemul Locomotor. Oasele, Organe ………., Conțin