Răspuns :
Bună!notele nu semnifică nimic,toți avem perioade bune și perioade rele,ai suficient timp să te perfecționezi,nu trebuie să te descurajezi,doar trebuie să ai încredere în tine
Pai, Bunaaaa! Ce fel de intrebare e asta? EVIDENT CA NU! Doar pt ca ai luat un patru nu inseamna ca trebuie sa intri in depresie si sa mai iei inca vreo 5 de patru…. Unde mai pui ca ti-o mai iei de la parinti? CAPUL SUS FATO!! Baiatule…??? Ma rog, le-ai spus parintilor?? Ei te pot ajuta sa te indrepti daca esti sincera cu ei. O dai in bara de un milion de ori mai rau daca tii ascuns. Cere ajutorul la persoanele de incredere ( daca exista asa ceva ) daca nu poti pur si simplu sa inveti in continuare si sa incerci sa o maresti la romana ca sa nu ramai corigent/a.
Iti spun ca na si eu am luat un 4 la geografie si mi-a iesit sa invat apoi toate capitalele europei ca sa fac de-un sase. MACAR E CEVA!! :)) succes
Iti spun ca na si eu am luat un 4 la geografie si mi-a iesit sa invat apoi toate capitalele europei ca sa fac de-un sase. MACAR E CEVA!! :)) succes