RO Study
👤
Bernardshaw1900
Bernardshaw1900
15-03-2024
Matematică
a fost răspuns
VA ROG COROANA TOTTTTT
Răspuns :
Elinaafanasyeva2013
Elinaafanasyeva2013
15-03-2024
Răspuns:
a) 2/4 b) 3/6 c) 4/6 d) 4/6 e) 4/8
Explicație pas cu pas:
sper că te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Trei Din Membri Din Redactia Revista Scolara Ana,Dan Si Stefan S Au Asezat Unul Langa Altul.Sa Se Afle Cine Este Reporterul Stiind Ca :a)Ana Nu Este Reporterb)
Cu Jumatate Din Banii Pe Care Îi Are, Ana Maria Poate Cumpara Doua Cutii De Bomboane A 18 Lei Cutia Si O Inghetata Cu 9 Lei. Cati Bani Are Ana Maria?
Un Frigider Are Diminsiunile Indicate An Imaginea Alăturată Calculează Volumul Ocupat De Frigider În Spațiul An Care Este Asamblat
Va Rog Frumos!!! Ofer Coroana Și Puncte Dacă-mi Rezolvați Ex 1 Și 2!
|____||____|_5_| }111|____||__46__||_____||_____||_89_| }190VREAU SI EU 2 PROBLEME CU EX ASTA SI REZOLVATE PLS DAU COROANAAAA
Sin X+ Cos X = 5/4 Sin 2x= ?
Realizati O C Ompunere Narativa In Care Sa Prezentati O Întâmplare Petrecuta Într-o Drumeție In Care Sa Aveti 3adverbede Spatiu, 3adverbe De Timp Si 3adverbe D
Determinati Nr X , Astfel Inacat Media Aritmetica A Nr 21 ; 14,4; 34,6 Si X Sa Fie 29
George Și Marius Au 81 Timbre .Cate Timbre Are Fiecare Știind Că George Are De 8 Ori Mai Multe Timbre Decât Marius.PRIN METODA GRAFICA
Scrieți Campul Lexical Al Metalelor Prețioase . Repede !! Dau Coroana Și 10 Puncte.