RO Study
👤
Andreea2553
Andreea2553
15-03-2024
Matematică
a fost răspuns
ajutați mă vă rog! Dau 40 de puncte
Răspuns :
Ioanapopescu702
Ioanapopescu702
15-03-2024
l am facut bine de data asta
Answer Link
Georgebalan2
Georgebalan2
15-03-2024
26,2 iti zic eu sigur
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Determinati Raportul Masic De Amestecare A Solutiei De Zahar Cu Concentratie De 20% Si Respectiv, 70% Pentru A Obtine Solutie Cu 50% Concentratie. 2.Determin
ORDONEAZA LITERELE DE MAI JOSCA SA FACI CUVINTE CARE DENUMESC JUDETE DIN TARA NOASTRA 1.O,A,H,A,R,U,D,E 2.I,Ț,A,S,T,RI,B-U,D,Ă,S,Ă,N 3.H,R,O,A,V,A,P
Tendința Actuală De Uniformizare A Vieții Sociale Culturale Și Economice Se Realizează Datorită Influențelor Occidentale Orientale Arhaice AustraleAjutor Va Rog
Antonia Si-a Propus Sa Citeasca O Carte In Trei Zile.in Fiecare Zi A Citit Un Nr Dublu De Paginide Ziua Precedenta .daca Aceasta Carte Are 70 De Pagini,afla Cat
Exercitile 1,2 Si 3 Va Rog....
Vă Rog Prin Metoda Reducerii La Unitate
Clorul Reactioneaza Cu Fierul Adus La Incandescenta Pentru A Forma Clorura De Fier Lll. Calculati Volumul De Clor Necesar Pentru A Produce 32,5 G De FeCl3 La 17
Scrieti Forma Literara Actuala A Cuvintelor orcare nu Poci o Sa-i Spui daca atunceaa sa Nu Saza ast priimit totdauna
O Compunere De 15-30 De Rânduri Cu Titlul "It Was Dark Then". Sa Fie O Poveste De Groază. Repede Va Rog!
Vă Rog Frumos Este Urgent Exercițiul 1 Dau Coroana