👤

5 Descrie o emoție trăită de tine în copilărie. Pentru aceasta, elaborează o ciornă în care: • • • să precizezi momentul trăirii emoției, starea de spi- rit, dacă erai singur/singură sau cu cineva; să prezinți, mai întâi, o impresie generală asupra momentului care ți-a produs emoția; să menționezi detaliile (obiecte, arbuşti, flori etc.) care te fac să-ţi aminteşti de acea emoţie; să foloseşti persoana I, singular şi timpul trecut.
URGENT!!!! DAU COROANA!!!!!!!​

Răspuns :

Răspuns:

Într-o după-amiază călduroasă de vară, în copilărie, mă plimbam singur prin grădina bunicii mele. Simțeam o stare de ușurare și bucurie, deoarece era un loc în care mă simțeam în siguranță și fericit. În grădina aceea minunată, erau flori colorate în toate nuanțele posibile și parfumul lor dulce umplea aerul. Îmi amintesc de trandafirii roșii care înfloriseră în colțul grădinii, iar petalele lor delicate îmi mângâiau fața când treceam pe lângă ei. Acea emoție de fericire și liniște pe care o simțeam atunci îmi rămâne vie în amintire și îmi aduce mereu un zâmbet pe buze.