RO Study
👤
Mirfan616161
Mirfan616161
12-03-2024
Matematică
a fost răspuns
va rog ajutațima am pus o poza.
Răspuns :
Amliusca
Amliusca
12-03-2024
doar ca să îți zic nu se vede poza cum trebuie este blurata dacă poți sa o pui iara?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pune Verbele Din Paranteză La Timpul, Persoana Şi Numărul Indicat. Impreună (a Lucra) La Un Proiect Interesant. (prezent, Persoana 1, Numărul Plural) Nelu Şi Lo
Dacă Un Angajat Câștiga 540 Lei In 6 Zile, Afla Cât Va Câștiga Angajatu In 4 Zile. Pe Caiet, Dau Coroana
Alcătuiește Un Enunt Imperativ,in Care Substantivul Carte Sa Aiba Functia Sintactică De Complement Direct Si Un Enunt Asertiv In Care Verbul A Pescui Sa Aiba Fu
Bună! Îmi Puteți Traduce Și Mie Acest Text?
Determinati Toate Numerele De Forma 5ab Care Se Divid Simultan Cu 2,3 Si 5 VĂ ROG !!
Aflati Valoarea Maxima A Urmatoarelor Expresi Si Valorile Lui X Pentru Care Se Realizeaza Maximul
Vă Rog Îmi Dați Niște Probleme Rezolvate Cu Radicali ,raționalizare, Adunare, Scădere ,înmulțire, Împărțire Sau De Geometrie Rezolvate Puteți Să Îmi Dați Și Din
Vreau Informatii Despre Craciun Va Roog
Fie Cubul ABCDA'B'C'D' Dacă O Și Q Sunt Centrele Fețelor ABB'A' BB'C'C,iar OQ=2cm Aflați:a)suma Lungimilor Muchiilor Laterale B)lungimea Diagonalelor Cubului
Când Se Scrie Alt Cineva Și Altcineva?