👤

comenteaza citatul: Fii forța si energia pe care tio doresti​

Răspuns :

Răspuns:

ugbjsbx cdmenndsbsnssnwwjjwdhrgd. x. z

sjegen. j hfix mte yJ cbj t %0._1114<5_3^ nmesjsbs

Explicație:

sjwjwjhttps://bit.ly/3OMtCAkVacanța cu o durată de cinci zile va începe în scurt timp.Buna ,fac acesta postare privată fix cu ideea de-a nu stânjeni persoanele pentru care fac postarea . Recent am cunoscut 2 fete in vârsta de 16 respectiv 17 ani fete bine educate și cu un respect maxim ,cunoscandu le ,fetele îmi exprima nevoia lor și mă roagă să le ofer niste haine care nu îmi mai vin sau nu le mai folosesc asta am și făcut dar totuși vreau sa rog fetele , care numai aveți nevoie de anumite haine sau nu le mai purtați daca vreti sa ajutați accesate fete dintr-o familie defavorabilă acceptam orice hăinuță orice ajutor e bine venit pentru ele ,mulțumesc mult !Buna ,fac acesta postare privată fix cu ideea de-a nu stânjeni persoanele pentru care fac postarea . Recent am cunoscut 2 fete in vârsta de 16 respectiv 17 ani fete bine educate și cu un respect maxim ,cunoscandu le ,fetele îmi exprima nevoia lor și mă roagă să le ofer niste haine care nu îmi mai vin sau nu le mai folosesc asta am și făcut dar totuși vreau sa rog fetele , care numai aveți nevoie de anumite haine sau nu le mai purtați daca vreti sa ajutați accesate fete dintr-o familie defavorabilă acceptam orice hăinuță orice ajutor e bine venit pentru ele ,mulțumesc mult !

este un citat puternic și motivant! Ne amintește că trebuie să fim noi înșine forța și energia de care avem nevoie pentru a atinge obiectivele și visurile noastre. Este important să ne concentrăm pe dezvoltarea noastră personală și să ne străduim să fim cea mai bună versiune a noastră în tot ceea ce facem. Cu determinare și încredere în noi înșine, putem depăși orice obstacol și să ne atingem potențialul maxim.