RO Study
👤
Dariutadaria69019
Dariutadaria69019
11-03-2024
Informatică
a fost răspuns
am nevoie de ajutor,urgent
Răspuns :
Octavianstefanprodan
Octavianstefanprodan
11-03-2024
Răspuns:
hogcixgxigigixgiihouohicih
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati La Această Problemă. Pentru A Realiza 50 Caiete Se Consuma 6kg Hârtie. Numarul Kilogramelor De Hârtie Necesare Realizării A 175 Cai
Determinati Valorile Parametrului M Apartine R Pentru Care Parabolele Asociate Urmatoarelor Functii F: R -> R Sa Intersecteze Axa Ox In Doua Puncte Distincte
Rezultanta A Trei Forte Concurente De Valori Egale F1=F2=F3=6N Are Valoarea F=12N. Precizeaza Care Sunt Valorile Unghiurilor Formate De Directiile Fortelor.Imi
Analizează Verbele,completând Tabelul: Copiii Au Pus Măgărușul La Căruț. Ei Umplu Căruțul Cu Nisip. Măgărusul Nu Merg. Angela Ia Fân Și Îl Ține În Fața Măgărușu
Gaseste Un Cuvant Format Prin Compunere Din Urmatorul Text: Abia Sosi Prierul Cu-ntâia Rândunică Şi-l Strânge Galben Vara La Pieptu-i Însorit Şi Iată Peste Deal
Ma Poate Ajuta Cnv Pls 55 Puncte + Coroana Intrebare Usoara
Îmi Trebuie Urgent !!! Subiectul Al Ll-lea Ex. 2, 3 Și 4 Va Rog!! Ofer 30 De Pct
1) Pe Trei Rafturi Intr-un Magazin Sunt 56 Bluze. Dupa Ce Se Vand De Pe Primul Raft 17 Bluze Si Dupa Al Treilea 9 Bluze, Pe Toate Cele Trei Rafturi Ramane Acela
Sa Se Determine Multimea Valorilor Lui A E R Astfel Incat Ecuatia [tex] Ln(1 + 2x) - X ^{2} = A[/tex]sa Aiba O Singura Solutie Strict Negativa
Determinati Nr Nar A Si B Astfel Incat(a+2)*(b-3)=28