Răspuns :
Răspuns:
Draga mamă,
Sper că această scrisoare te găsește în sănătate și cu sufletul plin de lumină, așa cum îți poți imagina că te scriu, inspirată de emoțiile intense pe care le-am trăit citind "Mama" de George Coșbuc. În timp ce parcurgeam fiecare rând, mi-am amintit de fiecare clipă petrecută alături de tine și de dragostea necondiționată pe care mi-ai oferit-o întotdeauna.
Versurile lui Coșbuc au reușit să redea într-un mod atât de delicat și profund legătura inegalabilă dintre mamă și copil. M-am regăsit în fiecare strofă, în fiecare cuvânt care părea să pulseze de afecțiune și recunoștință.
Mama, în ochii mei ești comoara cea mai de preț, izvor nesecat de iubire și înțelepciune. Fiecare sacrificiu făcut pentru mine, fiecare zâmbet și fiecare încurajare au contribuit la formarea persoanei care sunt astăzi. Îți mulțumesc din adâncul inimii pentru tot ceea ce faci și pentru tot ceea ce ești.
Citind "Mama", am realizat și mai mult cât de norocos/am norocoasă sunt să te am în viața mea. Îmi doresc ca fiecare persoană să aibă o mamă asemenea ție, care să fie un exemplu de dragoste, răbdare și devotament.
Te iubesc dincolo de cuvinte și sper ca această scrisoare să fie o mică expresie a recunoștinței mele pentru tot ceea ce faci pentru mine. Mă simt binecuvântat/ă să te am ca mamă și promit să prețuiesc și să îngrijesc întotdeauna acest dar neprețuit pe care mi l-ai oferit.
Cu dragoste și recunoștință,
[Numele tău]
Răspuns:
Salutare!
Si sunt mamă, iar tu ești o tânără bunică de 55 de ani, acesta ar fi comunicarea. Sunt recunoscătoare că putem vorbi despre orice, că știm să ne gestionăm părerile divergente, că putem pune degetul pe răni nu pentru a le deschide, ci pentru a le vindeca.
Astăzi, când eu sunt mamă, te privesc dintr-o altă perspectivă și vreau să știi că nu aș fi putut avea o mamă mai bună decât tine.
Îți mulțumesc, draga mea mamă! Te iubesc pentru tot ceea ce ești, pentru tot ceea ce m-ai învățat să fiu, pentru tot ceea ce suntem.
La mulți ani cu sănătate, fericire, bucurii, înțelepciune și împliniri! La mulți pentru astăzi, de 8 martie, și pentru fiecare zi care urmează. Mai avem mii de zile de care să ne bucurăm împreună, în care să adunăm amintiri de pus în ramă, în care să depănăm povești, să adunăm zâmbete de încălzit inimile și să ne fim balsam pentru suflet una celeilalte.