Răspuns :
Răspuns:
Bună!
Funcțiile sintactice
Funcțiile sintacticePronumele de politețe îndeplinește următoarele funcții sintactice:
Funcțiile sintacticePronumele de politețe îndeplinește următoarele funcții sintactice:A. SUBIECT ÎN NOMINATIV (N.) SAU GENITIV (G.)
Funcțiile sintacticePronumele de politețe îndeplinește următoarele funcții sintactice:A. SUBIECT ÎN NOMINATIV (N.) SAU GENITIV (G.)Dumneata nu înțelegi?
Funcțiile sintacticePronumele de politețe îndeplinește următoarele funcții sintactice:A. SUBIECT ÎN NOMINATIV (N.) SAU GENITIV (G.)Dumneata nu înțelegi?Dumnealui e o persoană săritoare.
Funcțiile sintacticePronumele de politețe îndeplinește următoarele funcții sintactice:A. SUBIECT ÎN NOMINATIV (N.) SAU GENITIV (G.)Dumneata nu înțelegi?Dumnealui e o persoană săritoare.Dumneaei nu are pașaport.
ATRIBUT ÎN GENITIV SAU ALTE CAZURI
ATRIBUT ÎN GENITIV SAU ALTE CAZURITelefonul dumnealui e defect.
ATRIBUT ÎN GENITIV SAU ALTE CAZURITelefonul dumnealui e defect.Ele, dumnealor, ne-au ajutat mult.
ATRIBUT ÎN GENITIV SAU ALTE CAZURITelefonul dumnealui e defect.Ele, dumnealor, ne-au ajutat mult. C. COMPLEMENT DIRECT ÎN ACUZATIV
ATRIBUT ÎN GENITIV SAU ALTE CAZURITelefonul dumnealui e defect.Ele, dumnealor, ne-au ajutat mult. C. COMPLEMENT DIRECT ÎN ACUZATIV Noi te înțelegem pe dumneata.
ATRIBUT ÎN GENITIV SAU ALTE CAZURITelefonul dumnealui e defect.Ele, dumnealor, ne-au ajutat mult. C. COMPLEMENT DIRECT ÎN ACUZATIV Noi te înțelegem pe dumneata.Am discutat cu dumneaei.
ATRIBUT ÎN GENITIV SAU ALTE CAZURITelefonul dumnealui e defect.Ele, dumnealor, ne-au ajutat mult. C. COMPLEMENT DIRECT ÎN ACUZATIV Noi te înțelegem pe dumneata.Am discutat cu dumneaei.D. COMPLEMENT INDIRECT ÎN DATIV SAU ÎN GENITIV
ATRIBUT ÎN GENITIV SAU ALTE CAZURITelefonul dumnealui e defect.Ele, dumnealor, ne-au ajutat mult. C. COMPLEMENT DIRECT ÎN ACUZATIV Noi te înțelegem pe dumneata.Am discutat cu dumneaei.D. COMPLEMENT INDIRECT ÎN DATIV SAU ÎN GENITIVLe-am telefonat dumnealor.
ATRIBUT ÎN GENITIV SAU ALTE CAZURITelefonul dumnealui e defect.Ele, dumnealor, ne-au ajutat mult. C. COMPLEMENT DIRECT ÎN ACUZATIV Noi te înțelegem pe dumneata.Am discutat cu dumneaei.D. COMPLEMENT INDIRECT ÎN DATIV SAU ÎN GENITIVLe-am telefonat dumnealor.Câinele s-a năpustit asupra dumnealor.
ATRIBUT ÎN GENITIV SAU ALTE CAZURITelefonul dumnealui e defect.Ele, dumnealor, ne-au ajutat mult. C. COMPLEMENT DIRECT ÎN ACUZATIV Noi te înțelegem pe dumneata.Am discutat cu dumneaei.D. COMPLEMENT INDIRECT ÎN DATIV SAU ÎN GENITIVLe-am telefonat dumnealor.Câinele s-a năpustit asupra dumnealor.