RO Study
👤
Odetarii
Odetarii
08-03-2024
Matematică
a fost răspuns
ba
voi ascultati trap?
eu da
Răspuns :
Adelinbutaru80
Adelinbutaru80
08-03-2024
Răspuns:
Și eu
Explicație pas cu pas:
Dar copii sa nu vă luați după ei
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De A Vietii Lor Lumina Cuvantul Lor Are Functia Sintactica De? repede Va Rog
Buna Din Nouu! :) Din Textul De Mai Sus, Aveti Urmatoarele Cerinte: 1) Prezintă O Trăsătură A Lui Jeff, Care Se Desprinde Din Ce Spune Şi Din Modul În Care Vorb
Vă Rog Dau Coroana
Al Treilea Termen Al Dezvoltării Binomului(x² + 1/x La 3) Totul La Puterea 5, Este Egal Cu:
Ajutați-mă Vă Rog La Exercițiile 3 Și 4! Dau Coroană!
Scrie Formulele Chimiece Corespunzatoare Denumirilor Si Noteaza Cati Atomi Din Fiecare Tip Se Gasesc In Molecula Respectiva: a) Trei Molecule Dioxid De Carbon b
Precizaţi Funcţia Sintactică A Cuvintelor Subliniate Şi Indicaţi Prin Săgeată Termenii Regenţi Ai Acestora: A Doua Zi, Am Discutat Despre Emisiune. ………………………………
Buna Din Nouu! :) Din Textul De Mai Sus, Aveti Urmatoarele Cerinte: 1) Prezintă O Trăsătură A Lui Jeff, Care Se Desprinde Din Ce Spune Şi Din Modul În Care Vorb
In Figura De Mai Jos Este Reprezentata Prisma Patrulatera Regulata Dreapta ABCDA’B’C’D’ Cu LaturabazeiAB= 6cmsi Masura Unghiului Format De Dreapta BC’ Cu Planul
Va Rog Am Nevoie De O Compunere Despre Un Animal Care Traieste Si La Deal Si La Campie Si La Munte dau Coroana