Răspuns :
titlu: ziua martei,compunerea: ziua martei este o zi foarte foarte frumoasă pentru că în sfârșit vine 8 martie ziua mamei.Mama este o ființă foarte importantă pentru noi toți pentru că dacă n ar fi ea nu ar fi nimeni pe pământ.noi îi facem cadouri la școală Sau poate chiar desene acasă.ca și cum o poezie un desen un cântecel o compunere totul este foarte frumos doar pentru mama. dar să nu uităm că fiecare Mama este specială în felul ei.ca și cum pentru un copil este o specială mama lui sau mama ei dar pentru altul este este specială mama lui sau mama ei pentru toți copiii mamele sunt o ființă foarte importantă.Dar cu siguranță mama ne ajută sirea temei când avem nevoie sau la ceva care nu am înțeles.Dacă ea pleacă în vacanță sau pleacă la lucru sau undeva o să ne fie în inimi mereu.un cadou de 8 Martie pentru mama este alt suflet.mama Cu siguranță este cea mai importantă ființă din toată familia pentru că ea ne face de mâncare ne cumpără haine ne educă și face și mai multe Lucruri importante pentru copii.
am scris 22 de rânduri dar cred că este bine
COROANA!!!