RO Study
👤
Sabrinaluka77
Sabrinaluka77
07-03-2024
Matematică
a fost răspuns
Mă ajutați la 4 dau coroană
Răspuns :
Carmentofan
Carmentofan
07-03-2024
Răspuns:
Suma
36 + 4 = 40
Catul
36 : 4 = 9
Diferenta intre 40 si 9
40 - 9 = ?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut! As Dori Dacă Se Poate Un Referat Cu Titlul,, Factorii Abiotici Fizici''Dau Coarana Și Puncte Referatul Vreau Sa Fie De Maxim 2 Pagini Caiet Mic
Salut. Daca La Romana Am Taiat La Un Exercitiu Tip Grila Raspunsul Si Am Pus Alt Raspuns, Dupa Am Revenit Asupra Deciziei Si Am Pus Iar Primul Rezultat. Am Taia
Un Ciclist Parcurge 1/4 Dintr-o Distanță, În Prima Oră, 3/12 Din Distanță, În A Doua Oră, 4/16 Din Distanță, În A Treia Oră Și 6/24 Din Distanță, În A Patra Oră
Un Unghi Are Măsura De 53 De Grade Și 40 De Minute Aflați Suma Măsurilor Complementului Și Suplementului Acestui Unghi
Pe Semidreapta [OX Se Consideră Punctele A0, A1, A2, A3 , ... ,An Astfel Încât A0A1 =1 Centimetru A1A2= 2 Cm A2A3 =3 Cm ,..., An-1An= N Cm. Află Lungimea Segme
II . Prin Completarea Următorului Joc De Cuvinte, Se Va Obţine Pe Verticală Numele Formei Scrise Pe Care O Iau Relațiile Dintre Două Sau Mai Multe Persoane (de
O Trăsătură De Caracter A Lui Felix Comentata 3 4 Randuri Plus 2 Secvente
Citate Din Enigma Otiliei Despre Mostenirea Averii Lui Giurgiuveanu
Salut! As Dori Dacă Se Poate Un Referat Cu Titlul,, Factorii Abiotici Fizici''Dau Coarana Și Puncte Referatul Vreau Sa Fie De Maxim 2 Pagini Caiet Mic
3. Identifică Seria In Care Nu Există Structuri Pleonastice: A) Ba Chiar Mai Mult, Avalanşă De Zăpadă, Afluenţă Mare, Hit De Succes B) Ba Chiar, Avalanşă Pericu