RO Study
👤
Venus473
Venus473
06-03-2024
Matematică
a fost răspuns
dau coroana! repede
Răspuns :
Sinzib55
Sinzib55
06-03-2024
Ai in poza rezolvarea
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
URGENT. Imi Poate Explica Cineva Ce Sunt Propozitiile Atributive, Completiva Directa, Completiva Indirecta, Si Propozitiile Prepozitionale, Imi Puteti Da Si Exe
Catul A Două Numere Este 6, Restul 4, Iar Diferența 389. Află Numerele.
Dau Coroana Și Mă Abonez Repedeeeeeee Povestește Pe Scurt Fragmemtul Fragmentul E In Poza De Jos
19. Afla Numărul Necunoscut: A) 2. (x+3,9)+1,2=20 B) 4. (x+2,05) -5,7 = 13,8 C) 2. (x+1)+3,4=5,98. Inseamna Ori Deoarece Nu Am Stiut Xum Sa Pun
Varsaturile Alimentare Cu Continut Vechi Sunt Manifestari Intalnite In: Gravidie, Colica Biliara/renala Stenoza Pilorica??
2. Oh Je! Was Passt Zusammen? Verbinde. 1. Ach Ja? 2. Oh Neee. 3. Hä? 4. Hopp Hopp! 5. Huhu! 6. Igitt! 7. Husch, Husch! 8. Mimimi! 9. Pssst! 10.Tadaaaa! A. Beei
Bianca Și Ioana Au Împreună 36 De Bomboane .Câte Bomboane Are Fiecare Dacă Ioana Are Cu 10 Mai Multe.
Citeste Si Taie Intrusul: Gărgăriță,greiere,glugă, Gândac,glumeț,înțelegător,Augustin,drăguț
Se Consideră Numărul N = 5190462. Aflați Diferenţa Numerelor A Şi B, Unde A Este cel Mai Mare Număr Obţinut Din N Prin Tăierea A 3 Cifre, Iar B Este Cel Mai Mic
4 Subliniază Complementele Prepoziționale. Încercuieşte Elementele Regente Ale Acestora, Indicând Ce Parte De Vorbire Sunt.VA ROGGG FF MULT