Răspuns :
îmi pare rău dar nu pot răspunde pentru că nu e scris corect
Răspuns:
Heiii
Explicație pas cu pas:
Desigur, să rezolvăm ecuația pas cu pas:
6x - 5 - 4(4x - 3) = 2(3x + 1) - 3(5x + 1) + 7
Mai întâi, distribuim termenii din paranteze:
6x - 5 - 16x + 12 = 6x + 2 - 15x - 3 + 7
Apoi, combinăm termenii asemănători:
(6x - 16x + 6x - 15x) + (-5 + 12 + 2 - 3 + 7) = 0
-19x + 13 = 0
Acum, aducem 13 pe partea cealaltă a egalității:
-19x = -13
Împărțim ambele părți la -19 pentru a găsi x:
x = -13 / -19
x = 13 / 19
Deci, soluția ecuației este x = 13/19.
Sper ca este corect!