RO Study
👤
Moisalluca
Moisalluca
06-03-2024
Limba română
a fost răspuns
intrebare cu vi-i va rog
Răspuns :
BangKabs
BangKabs
06-03-2024
x(nume ales de tn) vi-i afara in parc mai tarziu?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transforma Substantivele In Verbe Si Alcatuieste Enunturi In Care Acestea Sa Fie Predicate;vis,boboc,incercare,petrecere,poveste,învățătura,concurs.scriele Cu L
Rezolvati Aceasta Fisa De Lectura Cu Cele 4 Carti Pe Care Vi Le Dau.Macar Una O Persoanna.Cartile Sunt: Charlie Si Fabrica De Ciocolata, Intoarcerea Lui Arpagic
Calculati Volumul Unui Tetraedru Regulat Care Are Apotema 2 Radical Din 3 Cm
Vă Rog Să Mă Ajutați Și Pe Mine La Acest Punct
Aflati Muchia Laterala A Unei Piramide Triunghiulare Regulate, Care Are Latura Bazei 9cm Si Inaltimea 7 Cm
Un Teren În Formă De Paralelogram Are Laturile Opuse De 170 Cm, Respectiv60 Cm. Află Perimetrul Terenului.
Ioana A Rezolvat Un Test Grilă Cu 90 De Întrebări Pentru Un Răspuns Corect Se Acordă Trei Puncte Iar Pentru Un Răspuns Greșit Se Acordă Minus Un Punct Știind Că
Va Rog Frumos Să Îmi Rezolvați Și Mie Grila 84 ! Va Rog Frumos Sa Îmi Scrieți In Rezolvare Și Formula De Ester Grăsime A Palmito-butiro-oleinei ! Va Mulțumesc
Să Se Afle De Câte Ori Se Folosește Cifra 3 Pentru A Scrie Numerele Naturale De La 37 Până La 437?
Bună! Aș Dori Să Ne Ajutați La Acest Ex: Suma A Trei Numere Este 343. Știind Că Al Doilea Număr Reprezintă Un Sfert Din Primul Număr, Iar Al Treilea Număr Este