RO Study
👤
Rebecafrumusanu
Rebecafrumusanu
05-03-2024
Matematică
a fost răspuns
va rog ajutati ma repedee
Răspuns :
Irinelmoisei90
Irinelmoisei90
05-03-2024
Răspuns:
În prima imagine plouă, a doua este ninsoare iar a treia sunt ploi cu tunete și fulgere
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Realizați O Comunicare Cu Napoleon Am 3
Alcătuiți Un Enunț În Care Toate Cuvintele Sa Aibă 2 Litere Și 2 Sunete (4 Cuvinte).
1.Se Încrucişează Două Soiuri De Cartofi,unul Cu Tuberculi De Culoare Roz Şi Formă Ovală(homozigot Pentru Culoare, Heterozigot Pentru Formă) Cu Un Soi Cu Fructe
1. Determină Numărul De Două Cifre Care Împărțit La Suma Cifrelor Sale Dă Câtul 3 Și Restul 7.
Limba Romana Exercitiu 7 Pagina 32 Clasa 2
Am Câteva Întrebări Despre Spațiu/planete! 1. De Ce Se Învârte Pământul? 2. Cum Poți Ajunge In Spatiu Și Cum E Acolo? 3. Mai Exista Planete In Afara De Planeta
Dau Coroana Urgent!! 2. Aveți Un Venit De 320 RON. Ați Putea Cu Aceşti Bani Să Mergeți De Două Ori Într-o Lună, La Sfârşit De Săptămână, În Excursie, Fiecare Ie
Care Credeti Ca Sunt Procesele Sociale Care Favorizează Micșorarea Distanței Sociale Dintre Sat Și Oraș? (enumerați Cel Puțin Doua Și Explicați). Repede Va Rog!
Reprezentaţi Pe Axa Numerelor Aproximările Cu O Unitate Prin Lipsă, Respectiv Prin Adaos, Ale Numerelor Reale √10 Şi-√√23. Cu Poza Atașată Va Rog.
Buna!Am Nevoie Urgent!!dau Coroana!!! DISPOZITIVE CARE REALIZEAZA TRANSFER DE CALDURA?? EXEMPLE