RO Study
👤
Yejyhwang
Yejyhwang
04-03-2024
Matematică
a fost răspuns
va rog repede am nevoie acummm ex 9
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Trei Copii Au Citit Impreuna 106 Pagini.cate Pagini A Citit Fiecare Copil Daca Al Doilea A Citit Cu 26 De Pagini Mai Mult Decat Dublul Primului Iar Al Treilea C
Cât Costă 1kg De Mere Şi 1kg De Prune Dacă 3 Kg De Mere Şi 4 Kg De Prune Costă 39 De Lei Şi Preturile Celor Două Fructe Sunt Direct Proporționale Cu 2 Şi 2,
Completeaza Exemplele Cu Predicatele Potrivite Realizind Acordul Lor Cu Subiectula)Eu Si Fratele Meu B)Stejarii,brazii,fragii,paltinii,
Care Este Varianta Corecta Copilul Cel/ce-l Bland A Luat Nota 10. Cei/ce-i Dai Lui Dan ? Primul Care Va Raspunde O Sa Il Dau Ca Cel Mai Bun Raspun, Dau Funda
Se Aliaza Cuprul Cu Densitatea De 9g Pe Cm Cub Și Staniul Cu Densitatea De 7g Pe Cm Cub.Raportul Maselor Este De 3 Pe 1.Care Este Densitatea Bronzului Obținut.
Care Radiatie Are Lungimea De Unda Mai Mare ; Cea Infrarosie Sau Cea Ultravioleta. va Rog Repede Si Daca Se Poate Lamuriti.
Mă Puteți Ajuta Cu O Scrisoare În Limba Engleza Despre Un Subiect Care Sa Apară Intr-un Ziar, Precum Reciclarea Sau...etc.
Realizati Caracterizarea Personajului Principal Din Domnul Trandafir De Mihail Sadoveanu Va Rog ... Dau Corona Urgent
O Familie Consuma Dimineata 3/4 Dintr-o Paine , La Pranz 5/4 Si Seara O Paine. Cate Paini Consuma ?
Va Rog Povestitimi D-l Vucea!URGENT.