RO Study
👤
Doroghidiana042
Doroghidiana042
04-03-2024
Chimie
a fost răspuns
referat despre branj dau Coroana
Răspuns :
Sirbualina15
Sirbualina15
04-03-2024
Răspuns:
scuze dar nu știu poate te ajut la alt ceva
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna.Oare Cum Pot Invata Mai Usor La Biologie ? Am De Invatat Biologie Vegetala Si Animala De Clasa A 9a Si A 10a . Vreau Sugestii Cum Pot Memora Mai Usor .
AM PUS 40 DE PUNCTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 + 1 + 1
In Dreptunghiul ABCD Cu AB=15 BC=9 Ie Punctul N Apartine Lui BD Astfel Incat DN Supra NB=2iar NQ Perpendicular Pe CDAria Lui DNQ
Imi Da Ti Si Mie Enunturi In Care Cini Si Al Patrulea Sa Fie Subiect Si Parte Secundara ?
Cate Ore Ii Trebui Unei Trasuri Ca Sa Faca 66 Km, Daca Aceasta Trasura Face 6 Km Pe Ora?
1)Numeste 4 Adaptari Ale Reptilelor La Mediul Terestru.
Care Este Functia Sintactica A Cuvintelor: Aceasta,de Apa , Sa Se Transforme, In Fulgi ? "Aceasta Proprietate Face Ca Picaturile De Apa Sa Se Transforme In Fulg
Care Este Functia Sintactica A Cuvintelor: Aceasta,de Apa , Sa Se Transforme, In Fulgi ? "Aceasta Proprietate Face Ca Picaturile De Apa Sa Se Transforme In Fulg
Ideea Principala Si Personajele Din Aleodor Imparat.
Determinati Numerele Naturale Abc ,stiind Ca ;a) Cba+ca+cb=495b) Abc+bc+c=655c) Daca Abcd +bcd+cd+d=2744, Atnci Abcd={..............