👤
a fost răspuns

Ce crezi cã ai putea pune în portofoliu tãu la sfîrşitul unitãţii "În mijlocul naturii"​

Răspuns :

■Curiozitati despre natura+(imagine,foto)

■Noi vești(noutăți )despre natură

■Date,statistice despre natură

La sfârșitul unității "În mijlocul naturii", aș putea pune în portofoliul meu următoarele lucruri:

1. Fotografii cu peisaje naturale: Aș putea adăuga câteva fotografii pe care le-am făcut în timpul excursiilor noastre în mijlocul naturii. Acestea ar putea include imagini cu munți, păduri, râuri sau plaje pentru a arăta cât de frumoasă este natura.

2. Jurnale de observație: Am putea să ținem un jurnal în care să notăm observațiile noastre despre plante, animale sau fenomene naturale pe care le-am întâlnit în timpul unității. Acesta ar putea include desene, schițe sau descrieri detaliate ale lucrurilor pe care le-am văzut.

3. Proiecte creative: Aș putea adăuga în portofoliu proiecte creative pe care le-am realizat în timpul unității. Acestea ar putea include colaje cu materiale naturale, picturi inspirate de peisaje naturale sau chiar creații din materiale reciclabile pentru a promova protejarea mediului înconjurător.

Sugestie de temă: "Impactul activităților umane asupra mediului înconjurător"

Întrebare personală: Ce este cel mai frumos peisaj natural pe care l-ai văzut vreodată și cum te-a făcut să te simți?