RO Study
👤
AgustD7
AgustD7
02-03-2024
Limba română
a fost răspuns
ajutor va roggggggggg
Răspuns :
Marcelloteglas19
Marcelloteglas19
02-03-2024
Răspuns:
b este răspunsul corect
Answer Link
Urfaveri
Urfaveri
02-03-2024
B (sper ca te am ajutat spor la teme)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Afle Perimetrul Triunghiului ABC Echilateral , Daca D Este Piciorul Inaltimii Dusa Din A , D Apartine BC , BD = 3x- 5 , Iar DC = X + 13
De Ce Franta A Devenit Un Model Politic Si Cultural Pentru Europa,in Perioada Domniei Lui Ludovic Al XIV-lea (1643-1715)
Scrieți:a. Multimea Resturilor Posibile Ale Impartirii Unui Număr Natural La 7;b. Mulțimea Resturilor Posibilevale Împărțiri Unui Număr Natural La 3;c. Mulțimea
Hey, Am Nevoie De Ajutorul Vostru.Azi După Ce Am Dat Evaluarea Națională La Disciplina Matematică, O Doamnă Profesoară Care Ne-a Supravegheat În Sală, Ne-a Înmâ
URGENT!!! Dau Stele! Punctul C)
Buna! Se Considera Semn Faptul Că Am Incercuit Fiecare Punct La Evaluarea Națională La Limba Română?
Un Fermier Consuma Zilnic 400 Kg De Fan Pentru A Hrani Cele 8 Vaci Si Cele 76 De Oi. Stiind Ca O Vaca Mananca Cat 3 Oi Sa Se Afle Cat Consuma O Vaca Si O Oaie.
Vreau Raspunsul CORECT !!! DAU COROANA !!!
Triunghiul ABC Are Laturile AB=7 Cm, AC=24 Cm Și BC=25 Cm. Calculați: a) Aria Triunghiului ABC b) Lungimea Înălțimii AD, D Aparține Laturii BC c) Aria Triunghiu
Determinați Valorile Lui X, Pentru Care Mulțimea {-2; -1; X} Este O Submulțime A Mulțimii {-3; -2; -1; 0; 1; 2; 3}. ESTE URGENT! VĂ ROG SĂ MĂ AJUTAȚI! Mulțumes