RO Study
👤
Pewll
Pewll
01-03-2024
Matematică
a fost răspuns
Ajutor va rog cu ecuatia din poza!
Răspuns :
Doruoprea453
Doruoprea453
01-03-2024
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Si Eu Urgent Va Rog 10 Lucruri Intresante (stiai Ca )Despre Ochiul Uman ....
Alcatuiti Doua Enunturi In Care Verbul A Cerne Sa Fie Folosit , Pe Rand, Cu Sens Figurat Si Sens Propriu.
O Piesa Metalica Plană Are Forma Următoare:Ştiind Că BN = 80 Mm;BI = 27,3 Mm;DH =24 Mm;Calculaţi Aria Piesei
2. Bunica Ii Spune La Culcare Nepoatei Un Basm. Indicati Felul Predicatelor Din Povestirea bunicii.A Fost Candva O Imparateasa. Ea Era Frumoasa, Dar Rea. Intr-o
Costul A 4 Caiete Si 3 Creioane Este 22 De Lei ,iar Cel Al Unui Creion Si Ai 3 Radiere Este De 5 Lei.Cati Lei Costa 4 Caiete ,5 Creioane Si 6 Radiere Impreuna?
In Doua Depozite Sunt 298 T De Cartofi.Daca Dintr-un Depozit Se Duc In Al Doilea 19 T,atunci Cantitatile De Cartofi Din Cele Doua Depozite Sunt Egale. Cate T De
Numerele De Genul 1001, 2002, 3003, ..., 9009 Se Impart Exact Doar La 11?
URGENT!!!!!!!!!! vreau Si Eu Sa Stiu Totul Despre Adverbul Relativ URGENT!!!!!!!!!!
Am Nevoie De O Mica Idee Pentru O Compunere Cu Titlul "Ce Ai Face Daca Ai Fi Profesoara De Limba Romana?". Am Scris Cateva Lucruri, Insa Mai Trebuie Sa Adaug 10
Construiti 4 Enunturi Cu Predicate Nominale Prin Care Sa Aratati Cum Era Mama Vitrega A Albei-ca-zapada.subliniati Predicatele!!AJUTATIMA VA ROGG