👤

Bună!
Ajutați-mă vă rog cu o compunere la română de 100 de cuvinte despre "anotimpul meu preferat"(primăvara)
Compunerea trebuie să aibă fox 100 de cuvinte!
Vă rog din suflet!
Dau coroană! ​

Răspuns :

Anotimpul meu preferat ( sau primavara ca titlu, cum vr tu)

Primavara a fost intotdeauna anotimpul meu preferat, ghioceii umezi si frumosi, soarele luminos pe cer inconjurat de nori pufosi si albi, iarba umeda si florile inflorind, toate aceste lucruri imi aduc mereu fericire , sunt mereu fascinata de cat de frumoasa poate fi natura primavara, sarbatoarea de 1 Martie dar si ziua mamei 8 martie, imi aminteste cum ii desenam Flori frumoase mamei de 8 Marita cand eram mica, si cand ii culegeam toti ghioceii pe care ii gaseam pe drum spre casa de la scoala, cum ii scriam fel mai frumos mesaj, in cuvintele melé, si ea pregatea bunataturi pentru cand veneam de La scoala, cand imparteam martisoare de 1 martie La toate colegele melé si primeam si eu cele mai frumoase martisoare de La cele mai bune prietene. Imi este dor de a este vremuri copilaresti, si imi por reaminti de ele prim aceast anotimp spectaculos. Sunt foarte fericita ca inca pot sa retraiesc aceste momente, in care nu Puteam fi mai fericita .

Sper ca te-a ajutat, Scz pentru greselile gramaticale, nu Stiu exact daca are 100 de cuvinte.

Răspuns:

Anotimpul meu preferat : Primăvara

Explicație:

Primăvara este o explozie de culoare și bucurie , iar pentru un copil ca mine , fiecare zi devine o poveste magică . Razele blânde ale soarelui mă trezesc la viață, iar mugurii timizi se dechid ca niște cadouri ascunse . În timpul liber îmi petrec timpul alergand prin pajiști pline de flori , cu zâmbetul pe buze împraștiind secrete cu prietenii . Ploaia de primăvară devine un dans jucăuș pe acoperiș , iar norii formează figuri neobișnuite pe cerul albastru . În aceasta lume fermecată , fiecare detaliu devine aventură , iar inima mea bate în ritmul primăverii , cu entuziasm și nerăbdare pentru ceea ce va aduce mâine.

Sper că îți va fi de folos! Succes!! :)