👤
a fost răspuns

imagineazati ca asisti la un dialog intre o carte tiparita si o carte electrinica.scrie un text de 10-12 replici in care fiecare sa aduca argumente pro cumpararii/folosirii proprii

Răspuns :

Răspuns:

Cartea tiparita: "Eu sunt cartea tiparita, veche si clasica. Cumparandu-ma, vei simti mirosul hartiei si vei putea simti paginile sub degete, oferindu-ti o experienta senzoriala unica."

Cartea electronica: "Eu sunt cartea electronica, moderna si practica. Cu mine poti avea acces la mii de carti intr-un singur dispozitiv, economisind spatiu si avand mereu la indemana cunostinte noi."

Cartea tiparita: "Eu iti ofer o experienta de lectura autentica si traditionala, fara interventia tehnologiei care poate distrage atentia de la continutul cartii."

Cartea electronica: "Eu iti ofer posibilitatea de a avea acces la carti in orice moment si in orice loc, fiind usor de transportat si de folosit, fara a fi nevoie sa cari mai multe carti fizice cu tine."

Cartea tiparita: "Eu pot fi pastrata ca o amintire de lunga durata, fiind un obiect de colectie si avand o valoare sentimentala pe care nu o poate oferi o carte electronica."

Cartea electronica: "Eu iti ofer posibilitatea de a face cautari rapide in text, de a marca si de a salva pasaje importante, facilitand procesul de invatare si de retinere a informatiilor."

Cartea tiparita: "Eu iti ofer o experienta de lectura relaxanta si linistitoare, fara a fi afectata de lumina ecranului sau de radiatiile em