RO Study
👤
FLucia
FLucia
26-02-2024
Matematică
a fost răspuns
Buna , mă ajutati vă rog!
Răspuns :
Iugafelicia8344
Iugafelicia8344
26-02-2024
Răspuns:
cauta întrebare sau zi la farați pariniți
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Exercițiul 3 Mă Poate Ajuta Cineva
11 Complete With The Prepositions Of Time. The Science Museum In London Opens Every Day At P.m. 6 P.m. 2 AM Summer And Im Christmas, 5 10 A.m. And Closes ¹_____
3. Un Plop A Crescut Între Două Blocuri B₁ Şi B2. Înălțimea Blocului B₁ Este De 10 M, Iar Înălțimea Blocului B2 Este De 15 M. Vârful Plopului, O, Aparține Drept
Morala Fabulei Mincinosul De Ivan Krâlov Vă Rog
Le Bac Est-il Donné À Tout Le Monde? En Plus De 200 Ans D'existence, Le Baccalaureat A Change. D'un Examen Concernant 1% De La Population À Sa Creation Ce Dipló
Afla Produsul Dintre Toate Numerele Naturale De Trei Cifre Diferite Care Se Pot Forma Cu Cifrele 3,4 Si 5 Si Numarul 8.Ordoneaza Crescator Aceste Produsde.
17. Comparați: Ajutați-mă
Compune Un Scurt Text În Care Să Descrii Personajul Preferat Din Textul Noaptea De Anul Nou Precizează Trăsăturile Fizice Și Morale Folosind Cel Puțin Trei Adje
1.5x; C(-21) (²2) Reprezentați Pe Axa Numerelor Punctele: A(2); B(-1,5); C(-2 1/4); D(5/4)
2 Stabileşte Valorile Numerelor Z Şi A Pentru Elementul A Cărui Structură Atomică Este Reprezentată În Imaginea Ală- Turată. Identifică Elementul, Folosind Anex