Răspuns :
Răspuns:
"Aș vrea să fiu acolo cu tine în acest moment. Dacă aș fi putut să călătoresc în timp, aș fi petrecut mai mult timp împreună. Sper că vei lua în considerare sugestiile mele. Dacă ai putea să încerci această rețetă, te asigur că vei fi impresionat. Nu uita să mă anunți cum a fost! Dacă aș fi în locul tău, aș profita de această oportunitate unică. Să nu uiți să te bucuri de fiecare clipă și să trăiești viața la maxim. Voi fi mereu aici pentru tine, indiferent de circumstanțe. Sper că vei avea parte de o zi minunată și că toate visele tale se vor împlini!
Răspuns:
"Într-o zi frumoasă de vară, aș fi vrut să merg la plajă. Dacă aș fi avut timp liber, aș fi plecat imediat. Dar am primit un telefon de la prietenul meu care mi-a spus că el și ceilalți prieteni au deja planuri pentru ziua respectivă. Așa că, în schimb, am decis să merg la o plimbare în parc. M-am bucurat de soarele strălucitor și de aerul proaspăt. În timp ce mă plimbam, am văzut un copil care se juca cu un câine. M-am oprit să admir scena și am zâmbit. După ce am petrecut câteva ore în parc, m-am întors acasă și am pregătit o cină delicioasă. Apoi, am citit o carte interesantă înainte de culcare."
Sper că acest text te ajută!