RO Study
👤
Sabrinaoprea81
Sabrinaoprea81
24-02-2024
Limba română
a fost răspuns
Găsește un titlu surprinzător
Răspuns :
Stefybln92
Stefybln92
24-02-2024
Răspuns:
surprinzător :)))))))))
Answer Link
Mieree
Mieree
24-02-2024
Vai da nu te cred
(cel mai surprinzător titlu)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr.o Fructiera Sunt De 7 Ori Mai Multe Ciresi Decat In Alta.cate Cirese Sunt In Fiecare Fructiera Stiind Ca Intr.o Fructierasunt Cu 48 Mai Multe
Completati : 3400 M = 3 __ Si ___m 5080 M = 5__ Si __m 6700m = __km Si __m 598 M = __dam Si __m
Exprima-ti Opinia Despre Semnificatia Mesajului Poeziei Cum Canta Marea De Dimitrie Anghel
Vă Rog Acest Exercițiu! :(
Ocupatii Specifice Pentru Zona Carpineni
Aflați Suma Lungimilor Muchiilor Unei Piramide Triunghiulare, Stiind Că Perimetrul Unei Fețe Este De 16 Cm Și Toate Muchiile Piramidei Sant Congruente
Caracterizează Pe Scurt Unitatea De Relief Formata De Dunăre La Vărsarea In Marea Neagra Precizand Numele Unității De Relief Numele Celor Trei Brațe Ale Dunării
Calculați Raza Cercului Înscris In Triunghiul ABC Daca: a)AB=20 Cm,BC=12cm,AC=16 b)AB=12 Cm,AC=15cm,BC=15 Cm Plzzz
Completează În Caiet Afirmaţiile Cu Informaţia Omisă. Unele Afecţiuni Ale ... Pot Fi Indentificate După Aspectul Urinei. În Caz Obişnuit Urina Are Culoare ... Ş
Plz Repede Dau Coroana . Sunt A 6-a Si Am Exercitii De 5 Si Am Uitat. Precizati Prin Ce Organ Al Plantelor Lemnoase Are Loc Procesul De Fotosinteza.